Live-rollespil

 Tågeskoven

En rollespilskampagne i Åløkkeskoven

Tågeskoven er et månedligt rollespil for børn i alderen af 10 år og op efter. Spillet foregår i en magisk verden og foregår på ved den forheksede skov kendt som Tågeskoven. Deltagerne spiller helte der er tilsluttet sig den nye lokale militia. Her bliver de delt op i delinger der skal ud og udforske skovens hemmeligheder, lære alkymy og hvordan man opnår gudernes gunst i kamp!

Relger

Tågeskoven har et meget simpelt regelsæt der bliver forklaret i starten af hver spilgang. Du vil blive givet et karakter som du kan bruge til holde styr på de evner du får.

datoer for næste spilgang

  • 26 August.
  • 30 September.
  • 28 Oktober.
  • 25 November.

Tidsplan for dagen
11:00-11:45: Spillerne ankommer og tjekker ind
11:45-12:00: Intro til spillerne og spilstart
12:00-14:00: spil
14:00-14:30: Spise pause
14:50-16:00: spil
16:00-16:15: outro til spillerne
16:15-17:00: afhentning af spillerne

Lokation
spillet foregår ude i Åløkke- og snaping-skoven. Addressen er Rugårdsvej 117D, 5000 Odense. Når vi spiller rollespil foregår det i selve skoven og i den store åbne lysning med bålplads.

Priser
Medlemmer af Rollespilsforeningen Føniks: 50 kr.
Ikke medlemmer: 100 kr.

Er du ikke medlem endnu kan du tilmelde dig her.

Tilmelding

For at deltage skal man betale via mobilepay. Dette gøres ved at sende betalingen til 94660. Husk at skriv deltagernavn fulde navn og datoen på hvilken spilgang men gerne vil deltage til. Send gerne en betaling pr deltager og ikke samlet

Husk at medbring
Du skal medbringe

 • Madpakke til frokost
 • Tøj og kostume til at være udenfor

Du kan låne kostume og udstyr, hvis du ikke selv har!

Facebook og Discord
Vil du være en del af vores sociale Medier kan du tilmelde dig her

Ellers kan du altid kontakte os via vores facebook side her


Krigslive ture

Når Imperiet kalder, drager heltene i krig!

Krigslive er et årligt event i rollespilsmiljøet hvor mere end 200 mennesker mødes for at spille soldater der kæmper for emperiet. Rollespillet består af man spiller enheder der kæmper på hver sin side af konflikten i kæmpe slag, samtidig med det alminelig lejer liv når krigen ikke raser i felten.

Praktisk viden
Krigslive er et stort og flot rollespil og kræver derfor en del forbedredelse for at være med. Intet man ikke kan få en masse hjælp med fra vores to grupper. En billet til krigslive koster ca 400 kr. Kostumer til krigslive er baseret på den enhed man er med og er ofte inspireret af landsknechte perion, samt hvor fra emperiet enheden stammer.

Sortensol

Sortensol spiller en gruppe lejesværd fra Averland, ledt af den adelige Leon Leitdorf. Gruppen er et projekt omkring at skabe gode rammer for de deltagene, med fokus på rollespil, kamp og lejerhygge. Grupper holder flere workshops hen over året og stiller gerne udstyr ledigt hvis man vil med et år for at prøve hvad krigslive kan med Sortensol! Hvis du synes det kunne være noget for dig, så kontakt Valentin som er den ansvarlige for gruppen

Sollands Sidste
Kommer…


Vampire: The Ambitious

Når natten falder på vågner byens skygger

Vampire The Ambitious er et rollespil fyldt med Paranoia, Politik og Intriger med et twist af det overnaturlige. Til denne kampagne spiller man en vampyr der lever i en dyster politisk verden hvor konflikten mellem ens loyaltet og ambition nogle gange bliver for stor. For rollespillere over 16+.

Rollespillet er Internationalt og derfor kan man risikere at skulle tale engelsk hele scenariet. Det foregår en gang om måneden enten den anden eller tredje lørdag om måneden. Spilstart er klokken 16 og spilstop er klokken 23.

Datoer

 • Lørdag d. 16 September
 • Lørdag d. 14 Oktober
 • Lørdag d. 11 November
 • Lørdag d. 20 Januar
 • Lørdag. 17 Febuar

Tilmelding
Man kan kun deltage ved sende karakter ind og få den godkendt, mere information omkring kan findes på facebook siden her.

Lokation
Arrangementerne holdes i Ungdomshuset, Nørregade 60, 5000 Odense C

Priser
Det koster 80 kr. for deltagelse of 40 kr. for medlemmer af Føniks.