Figurspil

Føniks har et par forskellige figurspils-kampagner for medlemmer. Der er altid plads til flere , så hvis du har lyst til at være med, så tøv ikke med at kontakte de ansvarlige på de respektive facebook-grupper. Ikke-medlemmer er selvfølgelig velkomne til at spille et par prøvegange for at finde ud af om det har interesse.

Warhammer

Føniks har en Warhammer 40.000 Crusade, som er en narrativ turneringskampagne, hvor man starter med en lille hær og løbende udvider den. Den nuværende kampagne slutter ultimo 2022 og man kan rette henvendelse til Kristoffer Post Rindahl Byriel på bestyrelsen@foeniks.org, hvis man ønsker at høre mere.

Blood Bowl

Blood Bowl-ligaen Ratt League har siden 2010 arrangeret to sæsoner om året. Sæsoner afsluttes med en finaledag, Rattbowl. Der spilles efter gældende turneringsregler (Blood Bowl 2020-regelsættet) og i to klassificeringer: Ratt Leage som afvikles uden begrænsninger for holdværdi og antallet af spillede kampe, og Mouse League hvor deltagende hold er begrænset til en lavere værdi. Mouse Leage er et godt sted for nye spillere at prøve Blood Bowl, og garvede spillere står til rådighed, for at introducere spillets mange facetter for interesserede.
Fra tid til anden arrangeres der også mindre turneringer med forskelligt tema. Eksempler herpå tæller Random Maddness, hvor der bliver spillet en række kampe, hvorefter det mest scorende og det mest skadende hold spiller en finale, og en double elimination-turnering sidst navngivet Rattus Valentinus, der kan afvikles på en enkelt weekend. Find mere info på Ratt Leagues hjemmeside og facebook-gruppe.

Terræn, figurer og rekvisitter

Føniks har meget forskelligt terræn til figurspil. Ligeledes har vi også mange figurer stående i lokalerne, som blandt andet bruges af flere af vores rollespilsgrupper til bordrollespil. Vores Blood Bowl Liga Ratt League har også samlet figurer i form af Starplayers samt andre rekvisitter såsom baner og terninger gennem tiden. Det er til fri afbenyttelse for vores medlemmer. Vi låner det også jævnligt ud til arrangementer udenfor Ungdomshuset.