Bordrollespil


Junior PnP

En magisk verden rundt om bordet for unge og børn

Junior PnP er bordrollespil for børn og unge i alderen 10 til 16 årige. Alle deltagere bliver delt ud på forskellige eventyr af grupper på 4-5 spillere. Her oplever de en magisk fortælling, hvor GM’en tager med ud på en oplevelse rundt om bordet. En oplevelse hvor papir og blyant kan skabe en helt ny verden at leve sig ind i.

Datoer
Som udgangspunkt bliver der spillet hver søndag i ulige uger. Spilgangene bliver altid offentliggjort på vores facebook side hvor du kan følge med her.

Tilmelding
Som udgangspunkt kan man bare møde op og være med. Men det opfordres til man tilmelder sig over mail, så vores GM’er kan forbedrede sig bedst muligt. Tilmelding sendes til mailen: juniorpnp@foeniks.org

Deltagelse er gratis de første 3 gange, derefter forventes det at deltagere melder sig ind i Rollespilsforeningen Føniks. Du kan tilmelde dig foreningen her.

Lokation
Arrangementerne holdes i Ungdomshuset, Nørregade 60, 5000 Odense C. Som udgangspunkt i Føniks’ lokaler på 2. sal, men med mulighed for lån af andre lokaler i Huset, skulle det vise sig nødvendigt

tidsplan
Dørene åbnes kl. 12:30, spil starter kl. 13:00, og vi sigter mod at være færdige ca. kl. 17:30.

Husk at medbring
Det tilrådes at deltagere selv medbringer

  • blyant
  • viskelæder
  • terninger
  • drikkevarer og evt. snacks.

Bordrollespilsgrupper i hverdagen

Når dagligdagens helte mødes rundt om bordet

Hver uge mødes medlemmer for at tage på eventyr, rulle terninger og være sammen. Rollespilsforeningen Føniks har både lokaler, bøger og plads til alle de forskellige bordrollespils systemer der findes der ude. Så om du vil en gruppe på eventyr eller om du vil starte dit helt eget eventyr op er op til dig!

Datoer
kommer snart…

Tilmelding

  • Hvis du gerne vil være med i en gruppe:
    Har du erfaring eller aldrig prøvet vordrollespil før, kan du nemt hoppe med en gruppe. De forskellige grupper spiller forskellige dage og bruger forskellige systemer. Hvis du gerne vil have hjælp med at få kontakt kan du skrive til bestyrelsen her. Eller prøve at skrive på vores facebook gruppe hvor GM’erne ofte svare tilbage. Under datoer kan du se hvilke grupper der spiller hvilke dage
  • Hvis du gerne vil starte din egen gruppe:
    Drømmer du selv om at være GM og hive dine venner ud på et eventyr, Så kan du nemt gøre det ved os. Føniks stiller gerne deres kæmpe samling af systemer og rollespil ledige til dig og din gruppe. Føniks har 3 lokaler til bordrollespil, hvilket vil sige nogle dage er mere booket end andre. Under datoer kan du se hvilke dage der har ledige pladser.

For at spille med eller starte en gruppe skal man være medlem af Føniks. Du kan melde dig in her.

Lokation
Grupperne spiller i Ungdomshuset, Nørregade 60, 5000 Odense C i Føniks’ lokaler på 2. sal.