Live-rollespil

Europas Dæmoner

Europas Dæmoner er en sandbox live-rollespilskampagne med fokus på spillernes interne relationer. Alle spiller mennesker, med lettere, højere eller ingen viden om den dæmoniske verden, som ligger udenom. Siden ældgammel tid har dæmoner været kilden til al magi. Troldmænd har hidkaldt dæmoner som tjenere igennem årtusinder og dæmoner har tjent mennesker lige siden.

Europas Dæmoner foregår kl. 17-23 den sidste lørdag i måneden, med undtagelse af december og juli.

Se mere info på Facebook-gruppen

The Continental – A Bid Goodnight

I Chicago er fire banders krig kommet ud af kontrol, hvilket har store konsekvenser. Krigen mod kriminalitet er nu så intens, at de fleste gade-kriminelle er gået under jorden. Dette koste Mafia-organisationerne mange penge. Lederne fra de fire store familier mødes nu på en auktion på the Continental. Men bag de luksuriøse omgivelser lurer en magtkamp, hvor banderne må håndtere deres problemer og muligvis afværge en krig imellem hinanden.

The Continential – A bit Goodnight er et Live-rollespil, som foregår d. 20. april 2019, Ungdomshuset, Nørregade 60, 5000 Odense C.

Se mere på Facebook-gruppen og hjemmesiden.

Føniks Live

Føniks har en gruppe af live-rollespillere, som er samlet på initiativ af vores medlem Andreas Andersen. Formålet med gruppen er at deltage i forskellige arrangementer, som en samlet gruppe af Føniks-medlemmer. Det kan eksempelvis være at tage ud til andre live-scenarier, enten som spillere eller NPC´er, eller  at deltage til events eller andre arrangementer. Alt foregår på frivillig basis og man deltager kun i det omfang man har tid tid. Hvis det har fanget din interesse så tøv ikke med at tilmelde dig facebook-gruppen ved at klikke her.

CrossroadLarp

CrossroadLarp er et team af live-rollespilsarrangører, som afholder forskellige scenarier i samarbejde med Føniks. Se mere om CrossroadLarp samt deres kommende arrangementer på deres hjemmeside.