Live-rollespil

Krigslive ture

Når Imperiet kalder, drager heltene i krig!

Krigslive er et årligt event i rollespilsmiljøet hvor mere end 200 mennesker mødes for at spille soldater der kæmper for emperiet. Rollespillet består af man spiller enheder der kæmper på hver sin side af konflikten i kæmpe slag, samtidig med det alminelig lejer liv når krigen ikke raser i felten.

Praktisk viden
Krigslive er et stort og flot rollespil og kræver derfor en del forbedredelse for at være med. Intet man ikke kan få en masse hjælp med fra vores to grupper. En billet til krigslive koster ca 400 kr. Kostumer til krigslive er baseret på den enhed man er med og er ofte inspireret af landsknechte perion, samt hvor fra emperiet enheden stammer.

Sortensol

Sortensol spiller en gruppe lejesværd fra Averland, ledt af den adelige Leon Leitdorf. Gruppen er et projekt omkring at skabe gode rammer for de deltagene, med fokus på rollespil, kamp og lejerhygge. Grupper holder flere workshops hen over året og stiller gerne udstyr ledigt hvis man vil med et år for at prøve hvad krigslive kan med Sortensol! Hvis du synes det kunne være noget for dig, så kontakt Valentin som er den ansvarlige for gruppen


Vampire: The Ambitious

Når natten falder på, vågner byens skygger

Vampire The Ambitious er et rollespil fyldt med Paranoia, Politik og Intriger med et twist af det overnaturlige. Til denne kampagne spiller man en vampyr der lever i en dyster politisk verden hvor konflikten mellem ens loyaltet og ambition nogle gange bliver for stor. For rollespillere over 16+.

Rollespillet er Internationalt og derfor kan man risikere at skulle tale engelsk hele scenariet. Det foregår en gang om måneden enten den anden eller tredje lørdag om måneden. Spilstart er klokken 16 og spilstop er klokken 23.

Datoer

  • Lørdag. 16 Marts 2024
  • Lørdag. 20 April 2024
  • Lørdag. 18 Maj 2024
  • Lørdag. 15 Juni 2024
  • Lørdag. 17 August 2024
  • Lørdag. 21 September 2024
  • Lørdag. 19 Oktober 2024
  • Lørdag. 16 November 2024

Tilmelding
Man kan kun deltage ved sende karakter ind og få den godkendt, mere information omkring kan findes på facebook siden her.

Lokation
Arrangementerne holdes i Ungdomshuset, Nørregade 60, 5000 Odense C

Priser
Det koster 100 kr. for deltagelse of 50 kr. for medlemmer af Føniks.