Bibliotek

Gennem årene har vi opbygget en stor bogsamling – vi har over 350 forskellige rollespilsbøger fordelt på mere end 40 forskellige systemer, foruden diverse fiktions-, teori-, og miniaturespilsbøger.

Alle bøger er frit tilgængelige for medlemmer, når det er åbent i vores foreningslokaler.

Medlemmer i Føniks har mulighed for at låne vores bøger med hjem. Her gælder følgende regler:

  • Maks. 5 bøger til hjemlån pr person, uanset om vi har dubletter af bøgerne eller ej.
  • Bøger lånes ikke ud hvis der for tiden er bordrollespils-kampagner, der er afhængige af dem.
  • Bøger udlånes maks. i en måned af gangen, dog kan man forny op til to gange inden bogen skal indfinde sig på vores hylder igen (så maks. tre måneder i alt).
  • Bøger skal afleveres i samme stand, som de blev udlånt i. Ved skader på bogen som følge af grov uagtsomhed eller hærværk er låneren fuldt erstatningspligtig.

Hvis du ønsker at låne en bog så klik her for at sende en mail til Jakob Arndal som er ansvarlig for udlån af bøger (eller hold musen over linket og se mailen i nederste venstre hjørne af skæmen).

Klik på linkene herunder for at se vores samling.

Rollespilsbøger
Figurspilsbøger
Fiktion og diverse

Vi udvider løbende vores samling. Medlemmer er mere end velkomne til at kontakte bestyrelsen vedrørende bøger, de ønsker indkøbt til foreningen. Vi tager også gerne imod donationer af gamle (og nye) rollespilsbøger og material. Hvis vi har plads indgår de i vores samling, ellers tilbydes de to vores medlemmer.

Vores bogsamling kan også ses på RPGgeek