Scenarier til UdkantsCon

Herunder kan du læse en beskrivelse af scenarierne på UdkantsCon. Tilmeld dig enten ved at klikke her eller ved at sende os en mail på udkantscon@foeniks.org

Klik her for at se forsiden eller programmet for UdkantsCon.

 
Havet giver og havet tager
Tid: Fredag kl. 18.00
Sted: “Kabyssen” på 3. sal
Spillere: 4-5
Varighed: 4 timer
System: Systemløst, humør
GM: Nina Fjord
Forfattere: Nina Fjord og Maria Locht
 
Du og dine kammerater er fiskere fra den lille by Holmsland Klit på den jyske vestkyst. Jeres strenge, men retfærdige, skipper, Bent, faldt i en snedrive på vej hjem fra byens bæverding, Den Flyvende Lollænder. Bent led desværre druknedøden og efter begravelsen, til kaffe og snitter på missionshotellet, hører I fra enkens bror, at kutteren skal sælges. Nu handler det om i en hulens fart at få skrabet penge nok sammen, inden den onde kvotekonge, Svend-Aage, køber kutteren for næsen af jer. Havet giver og havet tager er et rollespilsscenarie for 4-5 spillere. Der rulles ingen terninger, men hver eneste beslutning spillerne tager får indflydelse på om de sejrer over Svend-Aage, eller må vinke farvel til kutteren.
 
The Mountain of Death
Tid: Fredag kl. 19.00
Sted: “Krogen” på 4. sal
Spillere: 4
Varighed: 4 timer
System: DREAD (inklusiv klodsmajor!)
GM: Joan Ladekjær Ingwersen
Forfatter: Joan Ladekjær Ingwersen
 
Rusland, februar 1959. Det er lige efter daggry og isnende koldt, da I mødes foran redningsstationen i Vizhai, øst for Uralbjergene. Så langt øjet kan se ligger den frosne tundra som en gnistrende tæppe af sne, indtil bjergene rejser sig langs hele den vestlige horisont, mørke og bitre som vinteren selv. En gruppe vandrere er forsvundet i bjergene og I er et af de hold, der i løbet af de sidste par dage er blevet sendt ud i vildnisset for at finde dem igen. Men der er gået flere uger. Tør I overhovedet tro på, at I finder nogle af dem i live? Hvem tør du stole på blandt de andre i gruppen? Og bør de overhovedet stole på dig?
BEMÆRK: + 15 års aldersgrænse pga. grafisk indhold.
 
Star Wars: Dusørjægere
Tid: Lørdag kl. 15.00
Sted: “Krogen” på 4. sal
Spillere: 3-5
Varighed: 4 timer
System: GURPS (forsimplet – kendskab til systemet er ikke et krav)
GM: Kristoffer Papsø
Forfatter: Kristoffer Papsø
 
Et kejserligt fragtskib blev kapret af piraten Mons Venti i Bheriz sektoren i den ydre ring. Dusørjægernes laug har samlet jer for at fange Mons Venti og aflevere indholdet fra det stjålne skib. I er blevet givet en lommesøger til at hjælpe med missionen. Rygter fra Ord Mantell by siger, at han har base på månen Mal Goonin i den ydre ring. Spillet foregår i Star Wars settingen, ca. mellem Star Wars V og Star Wars VI. Karakterne er lavet på forhånd.
 
Dungeons and Dragons – Aye Dark Overlord
Spilles på engelsk
Tid: Lørdag kl. 15.00
Sted: “Kabyssen” på 3. sal
Spillere: 3-6
Varighed: 3-4 timer
System: Dungeons and Dragons 5e with a few modifications such as implementing aspects from the game Aye Dark Overlord.
GM: Martin Andersen
Forfatter: Martin Andersen

Have you ever played “Aye Dark Overlord” and wanted to know how the quest happened?
Have you ever considered if it would be possible to complete?
Or have you just been wanting to play Monstrous characters?
Here is your chance. Be the Monstrous henchmen of the necromancer Thorguld in his quest to recover the crown of the lich Maynar. 
You choose amongst my premade characters. If you want to make your own, contact me on my e-mail: martinandersen111@hotmail.com