Figurspil

Føniks har et par forskellige figurspils-kampagner for medlemmer. Der er altid plads til flere , så hvis du har lyst til at være med, så tøv ikke med at kontakte de ansvarlige på de respektive facebook-grupper. Ikke-medlemmer er selvfølgelig velkomne til at spille et par prøvegange for at finde ud af om det har interesse.

Warhammer

Vi har en Warhammer 40.000 Kill Team turnering, som kører over nogle måneder hvert år. Det basere sig denne gang på det officielle Warhammer 40.000 kill team, og har opstart sent april/start maj 2019. Turneringsystemet kommer til at være det klassiske round-robin, hvor alle møder alle.

Find mere info og tilmeld dig på gruppen, og kom med til kickoff dagen hvor turneringen går i gang.

Blood Bowl

Blood Bowl Ligaen Ratt League arrangerer omkring to sæsoner om året plus et par mindre weekendturneringer. Find mere info på Ratt Leagues hjemmeside og facebook-gruppe

Terræn, figurer og rekvisitter

Føniks har meget forskelligt terræn til figurspil. Ligeledes har vi også mange figurer stående i lokalerne, som blandt andet bruges af flere af vores rollespilsgrupper til bordrollespil. Vores Blood Bowl Liga Ratt League har også samlet figurer i form af Starplayers samt andre rekvisitter såsom baner og terninger gennem tiden. Det er til fri afbenyttelse for vores medlemmer. Vi låner det også jævnligt ud til arrangementer udenfor Ungdomshuset.