Seneste nyt

Foeniks
7 months ago

Dar åbent i lokalerne!

7 months ago

Husk at melde jer til Føniks' Julefrokost i dag, hvis I skal have mad med 😀
Skal I blot danse kan I betale i døren

9 months ago

Føniksfolk! Fastaval har brug for folk til deres trucker-crew, og Føniks er blevet spurgt om vi vil stille et par folk til rådighed. Man får arrangør rabat og kommer til at blive en del af arrangørgruppen (dog uden medbestemmelsen).
Fastaval ligger 08-13. april 2020.
Hvis det har interesse skriv da på dette opslag og du vil blive kontaktet.

9 months ago

Der er nogle stykker, der sætter sig op i lokalerne og hygger med et brætspil og lidt figurmaling kl 16.00. Kom frisk.

9 months ago

Som om cthulhu ikke var mørkt nok, har man valgt at sætte mythos'en i middelalderen!
Tag godt imod vort nyeste tillæg til vores rollespilssystemsamling!

10 months ago

Skrækfest er i gang 😈 Kig forbi vores stand. Der er åbent til 18.

10 months ago

Besked fra Pia Sook Guldager:
***
Kære alle,

Jeg har valgt at trække mig som Føniks' kasserer pr. dags dato. Jeg har være kasserer siden 2012 og har været super glad for både posten og foreningen (og er det stadig ❤️). Dog kan jeg mærke, at gejsten omkring kassererarbejdet ikke er den samme længere, og så er det på tide at lade nye kræfter komme til. Privat går der en del tid og energi til min familie (mand og to-årige søn) samt en dum kræftdiagnose, jeg fik stillet her i år. Derfor har jeg valgt at gå før næste generalforsamling.

Martin Hansen, der blev valgt ind som suppleant til sidste generalforsamling, træder til som kasserer efter mig. Jeg har personligt været enormt glad for at arbejde sammen med Martin og har fuld tiltro til ham i kassererposten. 🙂

Tak for jeres tid. Vi ses i Føniks!
Venlig hilsen Pia

10 months ago

Støt Føniks med gratis penge!

Rollespilsforeningen Føniks har nu skrevet under på en supportaftale, hvor EnergiFyn donerer penge til os alt efter DIT el-forbrug!

Det virker således, at Energi Fyn betaler 2 øre pr. kWh el og 6 øre pr. m3 gas, som du bruger. Pengene går direkte til Føniks.

Som eksempel bruger en typisk husstand årligt ca. 4000 kWh el og ca. 1500 m3 gas. Det svarer til, at vi hvert år får udbetalt 80 kroner for dit elforbrug, og 90 kroner for dit gasforbrug. Bruger du ikke gas, kan du stadig støtte gennem dit elforbrug.

Man kan tilmelde sig disse to ordninger hvis man står for egen el eller gasregning. Det gør de fleste lejere. Ordningerne hedder FynskSupportEl og FynskSupportGas, og man kan tilmelde sig her:
https://www.energifyn.dk/privat/elhandel/produkter-og-bestilling/produkt?pid={71D88929-464F-409E-AB97-06EF66E7255B}
Og her:
https://www.energifyn.dk/privat/naturgas/produkter-og-bestilling/produkt?pid={69D714F3-D809-4CC2-9B72-12FB37D717D9}

Når ... See more

11 months ago

Så er der snart Skrækfest! Sidste år forsøgte jeg med stigende desperation at skaffe frivillige i tre måneder. Ingen meldte sig til og alle dukkede op 🤔 Så i år prøver jeg bare at være i sidste øjeblik 😉

Skrækfest bliver større og vildere, og det er jo herligt. Føniks' deltagelse er dog i samme udstrækning som sidste år. Vi skal have en markedsstand lørdag d. 28. september fra 10 til 18.
Det mandskab jeg drømmer om, ser sådan her ud:

- En leder af standen, der ikke er mig. Det er et meget overskueligt setup, men eftersom jeg står for hele markedspladsen, ville det være fedt med en anden der står for Føniks' stand. Jeg hjælper selvfølgelig alt hvad jeg kan, især under planlægningen!

- En blod-og-gravsten-ansvarlig til at dekorere standen og resten af markedspladsen. Til dette formål har vi et ganske velvoksent budget, som man får råderet over - og hvad du end køber får Føniks lov at beholde - med en gentlemanaftale om at vi udlåner det til ... See more

11 months ago
Billeder fra Rollespilsforeningen Føniks' opslag

Giv lige en digital klapsalve til vores tre seje medlemmer, der er med i kataloget for UngOdenses fritidsundervisning

« 2 of 2 »