Seneste nyt

3 months ago

Jeg er nødt til at prøve igen. Det ville være så fedt, hvis vi kunne stille med et Føniks-hold til at uddele programmer og plakater for Havnekulturfestivalen i Odense C og hvor man ellers har lyst.

Udover at vi giver en kæmpehånd til Ungdomshuset, der arrangerer festivalen, ved at bruge to-tre timer på at dele ud, giver vi også en hånd til os selv.

Føniks bestyrer en af festivalens barer. Det er en hel bar, der kun bemandes af os. Men der er fønikser på arbejde i tre ud af seks barer. Der er fønikser på scenen, der er fønikser der deltager i Roller Derby på festivalen, der er fønikser blandt Dirt Busters, der rydder op. Der er fønikser i backstage-området og fønikser der bygger scenerne. Så det er i virkeligheden jeres venner I hjælper, samtidig med at I hjælper festivalen og Ungdomshuset

3 months ago

Så fik vi købt Kingdom Death: Monster.
Lad gruen begynde.!

4 months ago

Så kom endnu et spil sejlende ind vore rækker. Tag godt imod tsuro of the seas, som er et hyggeligt hurtigt spil, om ruteplanlægning og drager!

5 months ago
Billeder fra Rollespilsforeningen Føniks' opslag

I går fik foreningen Warhammer 40k: Urban Conquest hjem! Så gad vide, om figurspils entusiaster ikke snart får en kampagne op og køre (Y)

5 months ago

Dit Ungdomshus har brug for dig!

Ungdomshuset er i fuld gang med at arrangere årets Havnekulturfestival, der ligger 24.-26. maj, og vi kan give dem en kæmpe hånd i den forbindelse. Der skal bruges frivillige både før, under og efter festivalen, og Føniks har en god tradition for at hjælpe til.

Før festivalen skal der deles programmer ud i Odenses cafeer, butikker og uddannelsessteder. Sidste år slog fire heltemodige og hyperaktive Føniks-medlemmer den uofficielle rekord for at dele flest ud, og det er noget der bliver husket. Det ville være helt vildt fedt, hvis vi kunne gentage succesen. Programmerne deles ud i ugerne op til festivalens start.

Under festivalen skal der bruges on-site problemknusere i form af handymen og handywomen, der kan rykke ud og hjælpe når noget praktisk skal fikses. Det kan være alt fra at reparere hegn og lægge kabler til lette transportopgaver, opfyldning af programstandere, udbringning af udstyr og alt muligt andet.

Som noget nyt og ... See more

5 months ago

Hej folkens. Vi holder figurspils møde på 4sal i dag kl 18.30 🙂 alle er velkommen!

5 months ago

Bestyrelsen i Føniks har nu konstitueret sig efter generalforsamlingen. Se mere på hjemmesiden. 🙂 www.foeniks.org/om-foreningen/bestyrelsen

6 months ago
Billeder fra Rollespilsforeningen Føniks' opslag

Stemningsbilleder fra UdkantsCon i Føniks/Ungdomshuset. Kom og vær med til connens sidste dag i dag. 🙂

6 months ago

Så er de første medlemskort for 2019 printet. 🙂 De kan afhentes i foreningens lokaler på reolen ved siden af vores Føniks-krus. Medlemskortene giver pt. rabatter følgende steder: http://www.foeniks.org/om-foreningen/medlemsrabatter/

6 months ago

Onsdags aktiviteter i februar.

Føniks vil rigtigt gerne holde flere aktiviteter på vores åbne onsdage, og det er allerede lykkedes os at få udfyldt hele februar!
Månedens arrangører: Cecilie Rud Glasdam, Malene Kolle Rasmussen og Jonas Harder Kerring

Men for at kunne fortsætte med udbyde et lækkert program, kræver det at I melder jer til at afholde aktiviteter.

Har du en foto-workshop, en mini-pool turnering, et testrun af dit nye blackbox, eller noget helt fjerde liggende, som du altid har villet afholde?
I så fald vil du blive månedens helt, hvis du melder dig på banen!
Det behøver ikke være noget stort, og bestyrelsen tilbyder dig alt den hjælp du har brug for.

For at kontakte os, skriv da en mail til: bestyrelsen@foeniks.org

!OBS! Vær opmærksom på at der er A Week i morgen, og vores lokaler derfor helt fyldt med en masse internationale gæster. I er selvfølgelig stadig velkomne, og åben onsdag vil som altid blive afholdt.

« 1 of 2 »