Seneste nyt

1 week ago
Billeder fra Rollespilsforeningen Føniks' opslag

igår fik foreningen Warhammer 40k: Urban Conquest hjem! og gadvide om figurspils entusiaster ikke snart for en kampagne op og køre (Y)

1 week ago

Dit Ungdomshus har brug for dig!

Ungdomshuset er i fuld gang med at arrangere årets Havnekulturfestival, der ligger 24.-26. maj, og vi kan give dem en kæmpe hånd i den forbindelse. Der skal bruges frivillige både før, under og efter festivalen, og Føniks har en god tradition for at hjælpe til.

Før festivalen skal der deles programmer ud i Odenses cafeer, butikker og uddannelsessteder. Sidste år slog fire heltemodige og hyperaktive Føniks-medlemmer den uofficielle rekord for at dele flest ud, og det er noget der bliver husket. Det ville være helt vildt fedt, hvis vi kunne gentage succesen. Programmerne deles ud i ugerne op til festivalens start.

Under festivalen skal der bruges on-site problemknusere i form af handymen og handywomen, der kan rykke ud og hjælpe når noget praktisk skal fikses. Det kan være alt fra at reparere hegn og lægge kabler til lette transportopgaver, opfyldning af programstandere, udbringning af udstyr og alt muligt andet.

Som noget nyt og ... See more

2 weeks ago

Hej folkens. Vi holder figurspils møde på 4sal i dag kl 18.30 🙂 alle er velkommen!

3 weeks ago

Bestyrelsen i Føniks har nu konstitueret sig efter generalforsamlingen. Se mere på hjemmesiden. 🙂 www.foeniks.org/om-foreningen/bestyrelsen

1 month ago
Billeder fra Rollespilsforeningen Føniks' opslag

Stemningsbilleder fra UdkantsCon i Føniks/Ungdomshuset. Kom og vær med til connens sidste dag i dag. 🙂

« 1 of 5 »